Svar på några frågor

Hejj:)
Det vore skitbra om ni kollade upp när det är stora fotbolls cuper eller liknande i sommar (tex. Piteå summer games, gothia, Umeå fotbollsfestival) innan ni bestämmer datum för flashmoben. X
Svar: Ja, absolut, dock är det svårt att veta när alla sånna cuper är! :/

Är övningarna dagarna precis innan den riktifa flashmoben eller är de utspridda under sommaren?
Ni kanske inte har bestämmt det än men... :)
Svar: Vi har inte bestämt något om övningar. Det kommer komma upp videos, och utifrån videorna får ni lära er. Dock kan man ju snacka ihop sig några stycken och träffas och träna!! :)

Är det bara för tjejer eller får killar också vara med? :)

Det kommer att bli så kuuuuuuuuuuul!!! :)
Svar: ALLA är välkomna!

Klädsel? Eller kör vi en sån där cool där vi går förbi och helt plötsligt joinar?
Jag är fett taggad! Tid, plats, datum! TAGGA DIRECTIONERS! :)
Svar: Vi har inte bestämt någon speciell klädsel, men vi kan ju se senare om vi kommer på något. Datum och tid är inte bestämt, men det blir i Stockholm iaf!

Ni kommer väl att ha flashmoben i början av augusti? Så att man inte har börjat skolan.
Vart i Stockholm kommer den att vara om ni vet det än? På plattan eller? 

Det var mina 2 frågor, längtar redan, haha :)
Svar: Ja, vi ska ha den innan alla börjar skolan osv. Vart i Stockholm vet vi inte, men mer info kommer!

I slutet kan vi inte typ skrika vi älskar one direction då, killarna förstår ju lite svenska ;) det skulle oxå va kul om vi tog med lite utav killarnas danser som stop the traffic, inbetweeners dance, 1 2 3 flick, pat the dog screw the ligthbulb, skrika no Jimmy protested osv. Detta kommer bli grymt!
Svar: Ja, vi ska försöka få med lite 1D moves och skrika some things! Rolig att du gillar det ! :D

Jag och min bästis planerar att åka till Stockholm i sommar, vi är dansare sedan 4 år tillbaka och skulle jättegärna vara med! Men vi kommer bara om killarna kommer dit, jag har hört rykten om att de ska spela in nya låtar här i sommar men jag är inte säker? Vet ni något om att de VERKLIGEN ska hit? :)
Svar: Nej, vi har ingen aning om när killarna kommer. Det skulle vara grymt om vi hade flashmoben när killarna var här, men det kommer kanske inte gå. Ingen vet när dom kommer, tyvärr :/

Det skulle vara skitbra om ni tog det sent i augusti på någon helgdag då kan typ alla haha :)
Svar: Vi som håller i det bor i Skåne, så därför kommer det förmodligen bli i början av Augusti, eftersom vi har sommarlov då :)

Ska musiken va en remix av deras låtar eller a vad hade ni tänkt? Jag tror man måste fråga om tillåtelse om man ska va på plattan eller kungsträdgården eller nåt bara så ni tänker på de ;)Annars skiiiiiiiiiiitbra idé är så jävla lycklig att några vill ta tag i dehär :D
Svar: Vi tror att det blir WMYB, eftersom det låten faktiskt är lite så extra speciell för oss alla. Ja, vi får nog se till så vi har tillstånd, särskilt om vi bli så många! Roligt att du gillar det!! :D

Hur många låtar kommer man dansa till? Vilken dag blir det? Och hur många (ungefär) kommer komma? :)
Svar: Det kommer förmodligen bli att vi dansar till WMYB! Vet ej vilken dag och vi vet inte hur många som kommer.. förhoppningsvis många! :D

Hej!
Kan ni inte ha typ deras dans den dom alltid dansar + killarnas egna dans stop the traffic, inbetweeners dance, 1 2 3 flick, pat the dog screw the ligthbulb med från början sen gör vi en egen? och kan man typ inte dansa till nästan de flesta dans låtarna i deras album?? Skulle vart super bra om ni kunde ha det i slutet av agusti LITE innan skolan för att tror att de flesta kommer vara bortresta under sommaren.. tror att de flesta kommer tillbaka innan skolan i ca 2 veckor.
Och kan inte typ ALLA ha med sig skyltar där det står något om 1D? och så vore det kul om alla hade vita tröjor/t-shirts eller alltså en och samma färg på överdelen där det stod något om 1D på? som ett tema..?
Svar: Mycket idéer som man kan utveckla osv. Vi som håller i detta kommer ju träffas och snacka ihop om allt osv, men det vore kul att göra något extra extra liksom!

Ni borde tänka på vart man ska öva och så eftersomdet antagligen kommer sjukt mycket folk!
Om ni skulle behöva hjälp med någontin får ni superjärna kontakta mig! <3 Vad som hälst! Promise i'll help you.
sjukt bra och rolig ide. Dansar på fritiden också så speciellt kul för det <3
Svar: Hur menar du med öva? Det kommer komma ut en video på koreografen och sedan får man träna hemma! :D

Bor himla långt bort ifrån stockholm, så har inte någon chans att komma dit för några övningar. Kan ni inte skriva om vad osm ska hända, filma hur dansen ska se ut så man kan öva hemma? :) vill verkligen vara med på detta, men ja, kan inte åka dit när och hur som helst, tyvärr :(
Svar: Det kommer videos som ni får titta på och lära er! :)

Hur gammal måste man vara för att vara med?
Svar: Ingen åldersgräns. Bara kom dit och ha kul med oss :D

_________________________________________________________________________

Har ni fler frågor, ställ dom i blogresponse. Ni hittar frågelådan i menyn :)Kommentarer
Postat av: Aida

vill bara säga att jag(och gissar på att fler) tycker att vi borde mixa låtarna eller nåt, i alla fall inte bara dansa till WMYB. jag hoppas att ni tänker på det och kanske ändrar er senare... det är inget krav eller nåt men det vore bättre/roligare så ;)

2012-04-03 @ 18:27:47
Postat av: amandaflorbrant

Kan ni snälla göra ett evenemang på facebook om detta och skriva plats, tider och andra viktiga saker. Ni borde göra som Belieber paraden. Alla samlades vid en äng på gärdet så repeterade vi alla tillsammans och sen möttes alla på tc.

2012-04-03 @ 19:16:42
URL: http://aflorbrants.blogg.se/
Postat av: Karin

en grej bara, ska vi bara ha 1 låt, blir inte det väldigt lite? Jag hade tänkt kanske jag vet inte 5 låtar eller nåt, känns lite tomt att arrrangera en stor flashmob och sen bara ha en låt. Men annars superbra idéer!

2012-04-03 @ 22:03:01
Postat av: Sabina:))

Globallcup är 28 juni till 1 juli! :)

2012-05-13 @ 20:06:43
URL: http://photoinlife.blogg.se/
Postat av: melissatagesson

En fråga.. ska vi bara dansa till WMYB? det är ju okej, men det skulle verkligen bli mycket bättre ifall ni hade någon remix med massa låtar och ljud o allt! jag är jättebra på att fixa sådant! ljudfiler osv.. så om ni vill ha hjälp med det.. kontakta mig då, för jag kan fixa det närsom .. o jag kan fixa det ni säger till mig :D x

2012-05-17 @ 22:12:50
URL: http://tagesson.devote.se
Postat av: Emilia xx

Ehm... har ni lagt ner det lr? har kollat in på sidan varje dag jäääääätte läääääänge och koreografin kommer aldrig! behöver ni hjälp elr så kan ni ju alltid mejla :)

2012-05-30 @ 23:00:32
URL: http://equalslove.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag vill verkligen vara med på en flashmob, men alla verkar vara i början av augusti just då jag inte kan! :( kan ni inte ha det i slutet av augusti? snäääälllaaa :( Mina kompisar kan inte heller i början av augusti och vi vill verkligen vara med! Tacksam för svar! :)

2012-06-12 @ 21:35:25
Postat av: emelie ^-^

Jag tycker att vi borde sjunga, dansa, göra deras speciella moves och skrika saker.ÅH DET HÄR SKA BLI SÅ EPIC <3

2012-06-17 @ 20:12:55
Postat av: Emelie

Det här kommer verkligen bli awesome! :DHAHAHA, vad dryyyyygt det måste vara att svara på alla frågor.. Särskilt om det kommer flera likadana. Skulle aldrig ha pallat det. ;) Eller det kanske är kul att så många är intreserade och verkligen vill komma, hoppas den här grejen blir skit känd och att killarna ba: ''Wow, a massive thanks to all of you that were on that flashmob. We really appreciate it!''

2012-06-18 @ 01:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0